MAT MAT FET MAT

5 hamburgare
2 milkshake (en extra fet)
1 friterad korv
2 baguettemackor (lunch..)
2 dagar pizza
2 varrullar
1 frusen coladrink aktigt
2 tartbitar
1 citron paj
2 efterrattsrutor med puddingaktigt
1 bit pavalova (australisk efterratt)
2 glassar

en javla massa pommes
nagra burkar lask
lagomt mycket godis
nagra navar chips
+ vanlig mat


Jag har alltsa inte atit nagon vanlig lunch.. Och nej jag har inte vagt mig, tanker nog inte gora det heller. Men har raknat att +8kg inte kommer vara nagon match om det fortsatter sahar! OMG jag kan iaf fortfarande ha mina shorts.

30 oktober HAJ HAJ HAJ

Har aldrig nagonsin varit sa radd som jag var idag tror jag..! Vi var ut med baten, blev inte till moreton island eftersom vi var ut igar och hade behovt aka vid 8 isafall. Istallet akte vi ut med baten och akte wakeboard och lite sant! Och nar vi alla lag och plaskade borjade dem i baten bredvid skrika "SHAAAAAAAAAARK SHAAAAAAAAAAAAAARK" en aning panik uppstod nar vi 7 skulle upp i baten med en stege. Simmade in mot baten sa fort vi kunde och sag en fena ca 200 meter bort. Har aldrig varit sa radd! S K O J J A, samst pa att komma pa en laskig historia.

Men arligt sa var jag sjukt javla radd idag.. Borjade med att jag inte ens vagade doppa fotterna i vattnet for att jag var radd for hajjar! Efter ett tag kom vi fram till att om jag gjorde en backflip fran baten skulle russ och scott gora det med. Sa det blev mitt forsta dopp, med huudet fore typ.. Dock ingen haj. Kunde dock inte ligga i och plaska som dem andra! Lat sedan alla andra aka wakeboard fore mig eftersom jag inte vagade. Ville egentligen inte aka men kande att det var ett tvang nu nar jag ar har. Har aldrig haft en sa og puls som nar jag la i vattnet med bradan! Missade forsta gangen men tog mig upp pa andra forsoket och holl mig uppe lange. Efter det akte jag in pa en gang for kande att jag gjort mitt. Skulle nog inte ha tittat pa hajattacker pa youtube kvallen fore jag akte hit. f a n.


29 oktober PARTY

Utekvallen var bra. Borjade hemma och akte sedan in till Brisbane men gick in pa en flera smastallen sa kom aldrig till det stora som vi hade tankt ga till. Men det gjorde inte sa mycket eftersom det var tillrackligt bra dar vi var jamfort med partyrika sundsvall! Tydligen ar det halloween har imorgon sa manga var utkladda igar. Dock var det ingen som satsade pa laskigt, bara naket.. Sjalv bar jag inte nagot av mina egna plagg alls. Eller jo underkladerna da. Men skorna och vaskan tog jag av Sarah och klanningen av Claire! Varfor vet jag egenligen inte, men lite for att om jag haft min klanning hade jag och sarah varit lika och sen erbod sig sarah att lana ut skor och vaska sa tja varfor inte!

Sundsvall, har inte vi halloween nasta helg? Eller ar jag och min almanacka en vecka efter..?



TOALETTKAOS

Ett halvstort problem har ar faktiskt toaletterna maste jag saga! Eller inte toaletterna i sig men har alltid nagot problem att losa nar jag ska ta mig en kiss.

1. Lampknapparna ar minimala och inte alls som sveriges gigantiska plattor. Det ar alltsa svart att hitta lampknappen. Nyss hade jag storra problem an nagonsin forut for lampknappen satt utanfor allt och man var tvungen att ga igenom 2 rum for att ta sig till toan och eftersom jag inte hittat knappen var det kolsvart dar jag var inne och krop och finkammade vaggarna for att hitta lampan. Gick alltsa inte alls bra.

2. For det andra har dem heller inte normala las pa toadorrarna! Aven har ar lasen supersma eller mycket annorlunda! Inte alltid men ja.. Varst var det nar jag kom hem forsta kvallen och inte vagade ga pa toa for att jag inte hittade laset. Det fanns liksom inte. Men jo, efter 38 timmars letande hittade jag det. Under handtaget, ca 0,33 mm stor knapp som man skulle trycka pa. Latt som en platt! NOT

3. Sista problemet ar ocksa lite jobbigt. Har namligen aven haft poblem med att hita spolknappen eller bara haft problem med att forsta hur man gor..

Jag har alltsa 3 problem att losa vid varje toabesok och eftersom jag maste dricka ca 7 liter vatten behover jag ca 7 toabesok. Det blir alltsa.... 7*3=21...21 problem att losa varje dag..!

Sen har dem aven vaniljtoasprejer overallt. Vart nyss sugen pa att se hur dem luktar och ja, nu luktar jag ackligt mycket vanilj toasprej. Vagar inte ga ner till butiken nu for da kommer alla tro att jag har b a j s a t. Det har jag inte, bara luktat..

Neeej, nagon ar pavag uppfor trappan. Om jag inte ror mig luktar jag kanske inte..

29 OKTOBER

Sitter just nu pa Garry's och jobbar. Blev inte Wurth idag utan ar har och ska hjalpa Tracy med att sortera papper och skriva en liten artikel till deras tidning som dem skickar ut till kunderna var 3e manad! Far val se hur det gar att skriva om bilar och allt som hor till pa engelska..

Ikvall ska jag, Sarah och hennes vanner in till Brisbane for partaj. Ingen aning vad jag ska ha pa mig dock.. Det ar varmt pa kvallarna sa skulle funka bararmat men sen har vi 40 min att ga fran tagstationen hem sa kan ju bli lite kallt. Far kolla mes Sarah vad hon ska ha!

Langtar ocksa till helgen da vi ska ta baten ut till Moreton Island, aka wakeboard, aka motorcykel och ga pa zoo! Ska lagga in bilder sa fort jag far tillgang till en dator dar det gar och har med mig usbminnet..

Ska forovrigt bli ca 27 grader hela helgen. Hoppas alltsa pa att fa lite farg eftersom jag varit inomhus och jobbat hela dagarna ar jag fortfarande lika blek som forut!

28 OKTOBER

Idag reste jag runt med Kurtis, vet inte vart dock.. Sag en stor odla och skrek och hanfragade vad jag skulle till Cairns och gora om jag lat sa nu. Det blir alltsa varre.. ?!

Nej har inte gjort nagot mer idag tror jag. Berattat allt jag inte vet om film och musik. Det ar alltsa inte bara du som blir chockad over att jag inte kan nagot om film lisa!


27 OKTOBER

Idag jobbade jag med Russ. Blev inte supermycket jobb. Akte till vattnet och at lunch, riktigt fint! Till helgen ska vi ta baten ut till Moreton island. Ska nog aven pa zoo och sen aven aka motorcykel med Russ! Himla kul! Pa fredag ska jag och Sarah in till Brisbane och partaja med! Blir forhoppningsvis kul! (Tycker inte mammis :')  )



26 OKTOBER

Idag jobbade jag med Steve, en annan i Russ team. Vi akte omkring vid Sunshine coast om jag inte minns fel. Har lite svart att halla koll pa allt, vet inte ens vart jag bor! Har varit runt 30 grader sa helt okej, sag kanguruer andra dagen i rad!

Lovade Russ att salja 5 skruvdragare eller vad dem heter. Berattade det for Steve och overtalade honom att han skulle salja dem istallet! Lyckades bara salja en men Russ tror att det var jag som salde den och inte Steve iaf! Claire fyllde aven 14 sa vi har atit pizza och tarta. Pa kvallen foljde jag med Sarah och hennes kompis pa nan traningsgrej. Jobbigt och nu i efterhand ar armarna omma.. Men det behovs nog eftersom jag ater subway eller McDonalds liknande mat varje dag.

Det blir nog varre an Egypten det har Johan :')

25 OKTOBER FORSTA DAGEN PA JOBBET

Åkte runt och besökte kunder hela dagen med Scott, Sarahs pojkvän som också jobbar på Würth. Åkte även runt lite extra för att se hur det ser ut i området. Åkte även till ett ställe där man brukar kunna se kängurur så hade tur att se mina första vilda kängurur idag. Dem var små, antar att det var tack vare både sorten och åldern men söta var dem. Stod först och kollade på oss när vi kom med bilen men hoppade sedan iväg en bit. Fick även se några pelikaner. Och ja förresten, tydligen har någon av grannarna här bredvid sett en stor farlig orm här. Om jag fattade allt rätt är det världens näst mest giftiga, men dem pratade kanske om någon annan orm med. Lite svårt att hänga med ibland!


24 OKTOBER SHOPPING I BRISBANE

Vaknade 5 i morse av att det var ljust och att alla djur utanför lät hemskt mycket mer än jag är van vid. Ni vet man är ju inte van vid att krokodiler springer omkring och gormar och kängurur står utanför och hoppar.. SÅÅÅÅÅ jobbigt. Nej men syrsor och andra småkryp antar jag att det var, antagligen fåglar med. Somnade om och blev väckt vid 9. Tydligen helt andra tider här än hemma..

Fick sedan skjuts till Brisbane där vi shoppade lite och gick runt och tittade. Tror att jag vi gick förbi stranden som jag la upp en bild på tidigare. Såg i alla fall ut som den! Köpte oss även skjuts över en bro av en taxicykel med vagn! Tyckte synd om honom med oss tre där bak och uppförsbacke, men han skötte sitt jobb och vi slapp gå! Tog tåget hem och nu har dem smakat saltlakrits och frågat om vi verkligen tycker om det.. Dem spottade ut det och ska nu bjuda deras kompisar för att jävlas! Gott godis vi har Sverige!

Imorgon blir det jobb. Ska tydligen vara med Russel och hans team den här veckan istället för på huvudkontoret!

Förresten är det storm här. Lite åska och blixtar och så, tydligen brukar strömmen gå med, jag som behöver duscha och tvätta håret. Får bli en  chansning på att det fungerar!



23 OKTOBER BRISBANE

Väl framme i Brisbane kom den Italienska gubben tillbaka och såg till att jag fick mitt bagage och att allt blev rätt! Den fruktansvärda lappen som jag hört talas om det 17000 sidor att kryssa i var inte alls så dödlig. Bestod av 10-15 frågor och dem flesta var begripliga. I tullen var det inte heller allt för jobbigt. Öppnade väskan och lyfte på någon påse, mer var det inte!

Utanför tullen stod Sarah och hennes familj och väntade. Hoppade in i bilen och begav oss direkt till ett födelsedagsparty. Jag i mina mjukiskläder och alla andra i cowboy outfits.. Fick i alla fall låna en hatt och pistol så att jag passade in någorlunda! Fick prova på att rida på en sån där snurrande tjur med! Traningsvark kom 2 dagar senare..

Bilder av hur jag bor och lite sa kommer..


23 OKTOBER SYDNEY

Mellanandade i Sydney och var tvungen att leta upp en ny gate fast det inte var något flygplansbyte.. För att slippa problem hängde jag på en Italiensk gubbe som bott i Australien i 40 år. På planet var de någon jävel som luktade så mycket svett så att det inte gick att andas. Tur att det bara tog 1-2 timmar till Brisbane. För övrigt smakade vattnet dem hade på planet klor..


22 OKTOBER KUALA LUMPUR

På arlanda sa dem att dem checkade in mig ända till Brisbane men både här och i Frankfurt fick jag checka in på nytt. Kuala Lumpur var mycket lugnare än Frankfurt, kanske för att det var morgon och jag hade en massa tid. Fanns en liten Malaysisk skog utanför som man kunde gå igenom och kolla. Men det var kolsvart och hade ingen aning om hur det var och man kunde inte komma in samma dörr som man gick ut så skippade det! Tog istället en frukost bestående av scones och te. Trodde det skulle bjudas på stora scones som bilden visade men istället kom det ut något med storleken av en 5-krona.. Fick däremot världens största tepåse, en sån som hade räckt 7 år hemma hos oss men här bara till en kopp. Kan bero på att mamma bara blandar färgat vatten som alla säger.. Fast det är godare än starkt med!


22 OKTOBER FRANKFURT

Har kommer inlagg om det som hant hittills!

Jag skulle ha haft en timme på mig i Frankfurt men tack vare lite snö på vingarna och en försenad och seg buss blev det lite annat. Väl inne på flygplatsen hade jag 30 minuter på mig. Började med att springa åt fel håll men tog sedan tåget till terminal 2. Väl där gick det bra att hitta gaten men före var dem tvungen att kolla igenom mitt handbagage. Tydligen uppskattade dem inte mina skålar så dem gnuggade lite papper mot glaset och kollade prover. Tydligen var jag inte så olaglig så fick i alla fall komma ombord 10 minuter före avgång.


AUSTRALIEN

Ar framme och lever!

har dock problem med internet, det gar inte att ansluta till min dator sa blir igna bilder an och vi ar 5 som delar sa blir inte mycket tid har an, blir hoppningsvis skiullnad i Cairns!

Har det iaf bra! Hade problem i frankfurt men annars gick allt bra. dar hade jag 30 min och var tvungen att lamna vaskan for drogtestning.. kom dock ombord med 5 minuters marginal!

Idag har ajg jobbat forsta dagen och vi tog aven en liten paus och akte ivag till ett stalle dar man brukat kunna se vilda kanguruer och visst fanns som dar avaen idag! Supersota!! Berattar bara superkort far alla andra maste ocksa ha internet..


Ska foroska fa till internet och kan da blogga riktigt, har redan skrivit det jag ska skriva om, om allt som hant tills nu! Bilder har jag redan massor av med!


Forkyld har ajg ocksa bliit, troligtvis pa flyget som var ackligt kallt. Snorar och acklar mig.. forsvinner hoppningsvis snart! Aterkommer sa fort jag kan!

Bra mormor och morfar att ni laser varje dag ;)

JUST A FEW HOURS LEFT

Åh börjar räkna timmar till avgång nu! Sitter här och fördriver tid istället för att packa, lite oroande med tanke på att jag inte är klar på långa vägar! Mamma föreläser om allt jag måste hålla koll på med, lite för många saker känner jag! Men jag ska nog klara det galant! Bussen går 00.30 tror jag, så ett par timmar kvar i alla fall!

Sen hoppas jag att alla skriver massor med fina mail till mig så att jag inte behäver känna mig så förbaskat ensam där borta!

21 OKTOBER

Ikväll bär det av till stockholm och imorgon bitti kvart över 9 går första planet. Känns lite tight eftersom jag inte har packat än.. Får ägna hela kvällen åt att se till att allt som måste ner i resväskan hamnar där med. Vet inte riktigt hur jag ska hinna men. Bör kanske slänga iväg ett sista mail till Sarah med så att dem inte glömmer att hämta mig! Å en massa att göra, borde göra en lista!


"Ett läsligt märke af Guds finger skrifvet!
Hvi gaf jag förr ej på den skylten akt?"

Nej förstår ingenting, dags att lyssna på Jonas.


FASCINERANDE

Okej, jag är lite fascinerad. Ett glas med vatten innehåller ungefär 10 000 000 000 000 000 000 000 000 molekyler. Om man skulle räkna 5 molekyler per sekund skulle det ta 10 millioner millioner millioner år att räkna alla i glaset.

Synd att man inte kunde glänsa på provet..


MARIA DELUXE 3000

Våran diskmaskin har sjungit på sista versen ett tag och tyvärr sjunger han inte alls längre. Diskar gör han inte heller. Jävligt taskit måste jag säga, inte för att jag har tagit på mig att diska än heller så är väl inte överdrivet drabbad. Men idag tyckte mamma att det var diskmaskinen Maria Deluxe som skulle diska. Men hallå, som att jag tänker diska?! Och Maria Deluxe var väl lite mesigt. I så fall ska jag i alla fall ha ett par proffsiga siffror på slutet, typ 3000. Men nej, tyvärr hinner jag inte diska har så jävla mycket plugg nu tills vi ska åka. Men mamma, jag kan tipsa om Mimmi 300, inte lika bra men hon duger!


SVÅRT VAL



Magaluf, varma dagar på stranden, härliga kvällar
Sundsvall, kallt och blåsigt, en jävla massa plugg, ingen fritid

Svårt val..


DAGENS OUTFIT

..är inte så jävla haj måste jag erkänna. Vet inte riktigt hur jag tänkte och sen hade jag inte tid för nytt. Ett litet resultat av pyjamas, kanske lite underställ och kjol typ!

Något som annars känns bra är att jag är nyklippt! Har även fått min lön, till och med mer än jag trodde :') Fast har inte sett lönespecificationen så kanske beror på att dem inte dragit skatt..


18 OKTOBER

Kul att vänta en timme för att ha PA? Nej inte överdrivet. Men kanske kan bli en effektiv pluggtimme? Nja, troligtvis inte. Men hoppas.

Visade våra uppdraggranskningsliknande filmer förut. Gick helt ok men jag var nog inte världens bästa på att klippa ihop våra snuttar märkte jag. Men ingen annan var sjukt mycket bättre heller, tack och lov! Däremot stod jag och greppade stjärten i bakgrunden på en av de andras filmer. Eller inte, men det var tyvärr så det såg ut..

Dags att göra timmen effektiv..

ATT GÖRA I BRISBANE

Åh Sarah som jag ska bo med i Brisbane mailade nu och berättade vad dem har planerat för mig :') På kvällen när jag kommer ska vi först på något slags party tills jag blir trött och på söndagen ska vi till stan och shoppa! Känns himla ok måste jag säga! Under resten av de två veckor jag ska bo med dem i Brisbane ska vi till mortain
island, på zoo, antagligen steve irwings. Vi ska kolla på cricket, ha BBQ, gå på pub och på nåt annat uteställe! Känns himla kul att hon hjälper till att planera! Undra om vi hinner med en tur på stranden här nedan?!

Ser ju inte helt illa ut! Älskar att stranden finns mitt i stan!

SÖNDAGSTRÄNING I DUBBEL BEMÄRKELSE

Som alla andra söndagar var det gymnastik även i dag. Men eftersom att hallen var fylld av lägerdeltagare som låg på en lite högre nivå än oss kände vi inte för att köra våra köttbullskullerbyttor och bamsedans bredvid dem. Lite överdrivet men när vi normalt kör en volt kör dem dubbel och där vi hoppar lagomt högt hoppar dem sjukt högt och där vi springer fort springer dem jävligt mycket fortare. Ungefär så..

Men dagen i ära ägnade vi oss istället åt något man kan kalla söndagsträning. Ungefär som söndagsåkare. Dem där i röd bil och keps ni vet som tar upp hela vägen fast dem kör 55 på 70?! Det var ungefär vi idag. Vi kom tyvärr aldrig ifrån uppvärmningsgolvet, men lite extra strech har väl ingen dött av?! Sen att det dröjer ytterligare 6 veckor innan jag ska gympa igång fläsket igen är väl lite mer dödligt.

16 OKTOBER

Helt sjukt vad tiden går fort. Ynka 6½ dagar kvar nu! Och jag har inte ens packat hälften. Så himla svårt att veta vad man behöver, och lite plats vill man ju ha över till shopping. Som jag förhoppningsvis har lite tid över för!Handbagaget är mitt största problem. Vad har man för väska egentligen?! Och sen måste jag fixa några svenska presenter till familjerna, inte så lätt det heller har jag märkt.

Och sen börjar jag bli lite nervös. Kommer på mig själv stirrandes rakt fram och tänkande på allt och inget om Australien. Flygplatserna känns värst. Och känns verkligen som någon som ser ut att vara världens snällaste kommer be mig paxa dennes väska och sen kommer Kuala Lumpur polisen springandes med en lapp med dödsstraff för knarksmuggling eller nåt..

Nej nu vill min hund mysa, för en gångs skull även med mig :')

ÄLSKADE ÄLSKADE GRIS

Försöker skaka mer liv i min gris. Matar min vän med mina drickspengar som jag numer får när jag ler extra mycket på Södra! Än har jag bara serverat tre gånger vilket gör att grisen är alldeless för mager. Även fast jag växlat in alla lappar till mynt blir man inte sådär trött i armen av att bära honom. Och inte hinner jag jobba något före jag drar och inte många tider kvar fram till nyår heller. Stackars lill-grisen :') Eller mig, det där som är tänkt att bli mina "hitta på något roligt"-pengar. Ser ut att bli tråkigt ett tag till alltså. Får även min första riktiga lön inom kort. Känns sådär lagomt vuxet!


DANIEL B

Har för första gången varit och lyssnat på en intressant och rolig poet. Daniel B. någonting! I aulan i morse. Vet inte vad som var så speciellt men kanske för att han inte var 60 bast och läste sina dikter rakt upp och ner. Inte för att jag förstod poesin särskilt bra. Men och?


FAST I FRANKFURT

Har en aning panik för tillfället! Har pratat med hemsidan jag bokade resan via och dem sa att mitt bagage skulle checkas in hela vägen till Brisbane. Men idag när mamma pratade med arlana/sas (eller någon iaf..) så sa dem att mitt bagage kommer checkas in till Frankfurt och att jag där måste hämta ut det och checka in det igen till Brisbane.

Det hade ju inte gjort så mycket om jag haft en lite mer tid än 1 timme på mig! Men nu är det meningen att jag ta löpningen från flygplanet, vänta på att få väskan (som har en tendens av att komma sist) ställa mig i incheckningskön (som troligtvis kommer vara världens längsta) och sedan ta löpningen*2 till min gate (som jag absolut inte kommer hitta).

Fast det finns en chans att checka in hela vägen. Om personen i kassan är snäll eller om jag spelar skräckslagen och fäller ett par tårar. Annars kan jag alltid vinka adjö till mitt plan och semestra i Frankfurt.

BILDER MED JOHANNA

Har inte riktigt kommit in i ett perfekt blogg-mode märker jag. Känner mig som en trist bloggande tant men nej faktiskt händer det ingenting värt att berätta om. Kanske för att vi badar i plugg tills vi pyser eller bara för att jag inte har hajjat vad som är värt att berätta om.

Tänkte precis klaga på kylan men kanske ingen idé, i Cairns kommer jag definitivt klaga på värmen! Lagomt är bäst. Tänk om lagomt fanns på engelska, skulle gära det lättare att förklara för dem där borta när jag har värmeslag och bara vill ha allt lagomt. Varken för kallt eller för varmt!

Några bilder när jag och johanna fotade i somras, med våran superfina rostiga buss som så snällt ställde upp!




13 OKTOBER

Ännu en dag mindre men ändå har inte nervositeten hunnit smyga sig på. Kan väl bero på att det inte känns så verkligt och nära ännu, men det kommer kanske!

Här ett par bilder från Australien. Den översta och vänstra från Brisbane och den högra från Cairns. Ser så himla tropiskt och annorlunda ut med palmer istället för våra exotiska granskogar! Har inte fler bilder på hur jag ska bo men lär väl dyka upp någon om sisdär lite mer än en vecka!



12 OKTOBER

Sitter och försöker få ihop ett religionsprov men går lite sisådär. Inte så fruktanvärt sugen om jag ska vara ärlig.
 
Däremot har våran uppdragransknings-liknande film gått lite framåt vilket känns förjävla bra. Kanske inte som vissa andra som har filmat 1h och 15 min, men nästan 6 minunter iaf! Sen finns ju allas lilla mångo som i våran intervju berättar att muslimerna bara blir fler och fler för att efter intervjun fort som satan berätta att det där bara måste klippas bort för att det blev så fel! :')

Sen ska mamma tvinga mig att se Bangkok hilton före jag åker för att fösöka förklara att alla människor inte är så snälla som dem ser ut. Inte för att jag ska till Bangkok men hon försöker väl poängtera att det inte är kul att åka fast för knarksmuggling i Australien heller. Som att någon skulle smyga ner lite pulver i min väska?! Jag som ska ha så stor koll på allt! Sen fick jag höra att dem ofta visiterar unga ensamma tjejer extra noga med.. då lär jag ju ha en puls på 785, för att jag är nervös att dem ska hitta lite pulver i nån liten vrå sådär.. Får väl se hur det går det där.

Nej ska kolla upp om dem har dödsstraff i Australien känner jag nu, så man vet vad det värsta kan bli.. Och religionen får jag inte glömma. Och inte deutsch heller!

Sen har jag poch Joppe stått ut med varandra i 2,5 år också, det är ju lite.. kul!

11 OKTOBER

Tänkte göra ett nytt försök med att blogga och börjar nu lagom i tid tills jag drar till Australien och förhoppningsvis har en jädra massa intressant att dela med mig av!

Beger mig till varmare breddgrader om sisådär 10,5 dagar. Eller startar då med att ta bussen till stockholm och häcka där någon timme för att sedan flyga flygplan och springa på flygplatser under 28 timmar. Härliga 37 timmar från min dörr till Brisbanes flygplats. Men det är det förhoppningsvis värt!

För er som inte hängt med alls ska jag ha APU (praktik) i Australien, både i Brisbane och Cairns under 3 veckor och sedan stanna ytterligare en vecka för lite solsemester! Har hört rykten om att Cairns har ungefär 30 grader under tiden jag är där, känns lite väl, men familjen jag ska bo med har både pool och airconditioning så, tack och lov!

Tanken är att jag ska återkomma inom kort, får väl se hur länge det dröjer!

RSS 2.0