PIGG OCH FRÄSCH

Nu äntligen har jag blivit människa igen! Det krävdes ungefär 11 timmars sömn, en promenad med frisk luft, ett body pump pass (som förövrigt var astråkigt och jobbigt idag..) lite big brother (inspelat från torsdagen), top model, mys med Olivia och en rejäl dusch med inpackning och helkroppspeeling.
I am fresh and alive. Thank u!

Åh en favoritsommarbild på mig och Olivia 2009!

NEU LASH

Har använt Neu Lash i 11 dagar nu och har intalat mig att det har blviit någon skillnad, några mm längre, lite tätare och mörkare. Men det är nog bara förhoppningar. Resultat ska synas efter 30 dagar men vill verkligen inte vänta längre!! Vill ha mina vackra fabulous fransar NUU!! Här är en härlig bild på hur det ska bli när man använder Neu Lash och en bild på en av deras medarbetare och hennes underbara fransar!! Jag hoppas verkligen att det stämmer!

Bilderna är ifrån Neu Lash

DU I FRAMTIDEN

Ligger helt uslagen i sängen efter en grym kontaktmanna-konferens i stockholm! Har varit en helg full av grymma föreläsningar och härliga människor! Är grymt pepp på allt just nu måste jag erkänna, precis som Rickard och Stina var efter mega-konferensen!! Har gjort lista på lista med en massa idéer för Sundekon och allt jag vill göra!

Har för tillfället bara en bild från när vi skulle iväg på fulsittningen med temat "Du i framtiden". Finns dock massor med bilder som jag hoppas att få tag i under veckan!


OH SNAP

Bara en liten snabb fråga. Hade din mamma problem med förlossningen? Halva hennes fitta sitter nämligen kvar i ditt ansikte! (Ohhhhhhhh snap!)

FETTISDAG

Älskar ordet "fettisdag" även fast jag egentligen alltid använder "semmeldag". Men fet-tisdag passar mig bara så mycket bätre, eller egentligen fet-vecka (om jag ska vara sjukt vitsig..) Avslutade söndagen med vit chokladmousse (+hallon=bilden), tröck i mig massor av smet igår och idag var det ett måste med två semlor! Mumma! Kanske dags att fundera på Yes diskmedel - fettlösande, eller vad tror du Olivia?! (Lika bra att köra insidan som utsidan när man ändå är på G. Drick och smörj.)

ÄLSKADE SAKNADE BB

Fyfan vad hemskt med BB. Skäms som en gris över vissa kommentarer och människor.. Älskar idén med att vara med för att få ligga efter programmet. Vet inte riktigt hur värt det är att vara instängd och göra bort sig i 100 dagar för att få ligga efteråt?!.. Sen att vi tittare kommer "gilla dem som faaan" är väl kanske rätt sant. Speciellt när man presenterar sig som "Hokus pokus Amandus" Ja, oj. vad. coolt. Eller mål som "vinna alla pengar så att jag kan bada i handväskor", ja inte heller helt fel. Sen att man kommer dit som "jävligt kåt och adrenalin fylld" är ju bara lite som grädde på moset och en stor anledning till att sitta klistrad ikväll igen. Speciellt om man säger att man ska dra ifall alla killar är fula, älskar ryska killar som säger "kom nu kvinna" och lite "chicka chicka boom boom" Ja, föjävla sexigt faktiskt. Inte heller blir man förvånad när de kallar huset för "ett jävla labyrint helvete" för att det är en köksö ivägen till kylen..

Ja fyfan vad tufft det måste vara alltså.
Stackars er.
Ändå längtar jag lite efter att få se er igen 22.00, om några få minuter alltså!!¨

Sen mamma, en liten fråga bara. Varför var inte du med i BB som gravid och lät mig bli en BB-bebis?!?!?! gud vad jag hade velat det!!!!!!! Man skulle ju kunna säga att hon den gravida damen har hamnat på fel BB, he he he..


LOCKS

HOlla. Har snurrat upp mitt hår på spolar och hoppas på underbart vackra lockar. Men om det, som alltid annars blir hemskt fult bryr jag mig inte det minsta för jag ska bara myyyyyysa, äta thaimat, se film och mula en massa godis och godricka ikväll!! Tror jag i alla fall.

SAGIMAGI

Åh skypade med Saga igår! Första gången sedan hon åkte. Gudars blev nästan lite tårögd när jag både fick se och höra henne på samma gång :') Men inte så långt kvar tills hon kommer hem, typ en tredjedel..........

13 februari

Här kommer några bilder från fotograferingen med Johanna. Älskar att jag är seg som satan men ändå tror att jag ska bli en topblogger. LOVE.


Photographer: Johanna Nordlander
Make up: Johanna Nordlander
Model: Maria Olsson
Hair: Dorion Chang
Dress, Veil and necklace: Eleganten


RSS 2.0