7 NOVEMBER

Mitt lilla gladjerus over pengarna var inte sa fruktansvart nodvandigt. Det var mina pengar som jag redan visste att jag hade, alltsa inget mer.


Har i alla fall overlevt ett flyg till. Ar i Cairns, kom i gar!

Borjade med en kopp te vid stranden vid Palm Cove. Begav hos hem, gudars vilket hus! En tugga mat och sedan in till stan for att mota upp lite vanner till familjen. Inne pa stallet vi begav oss till var det lite.. annorlunda! Namligen gaykvall.. Kande oss lite udda dar vi satt vi varat bord och at pommes och drack drinkar! Lite udda att titta pa gubbar utkladda till tanter i kort kljol och klackar flirtandes med andra man! Eller 75 ariga gubbar i bogiga byxor strosandes omkring. Eller bara lesbiska tjejer, som manga sag ut som man, ta pa varandras brost. Men hade ju i alla fall nagot att titta pa. Drack nan rom och cola som absolut inte var rom och cola. Men nagot australiensiskt som smakar rom och cola, typ! Tog en svang in pa casinot och sedan hem igen.

Idag har vi varit pa krokodilfarm. Akte bat och foraren matade krokodilerna bredvid baten. Riktigt spannande! Fick aven veta att man far ca 7000kr for en ganksa liten krokodils skinn. Taskigt.

Till middagen kom ett par vanner till Jamie och Deb over. Damen ska jag resa med i veckan! Kanns bra, hon var rolig och pratade mycket!

Nej jag maste verkligen ta mig en kiss. Finns nagon liter att tomma! Mumma, adjoken!


PENGAR

Vem har stoppat in en massa pengar pa mitt konto? Tack :') Hoppas det inte ar nagot misstag..

3 november

Ar inne pa min 3e dag pa huvudkontoret. Sitter just nu och vantar pa att Lea ska komma upp fran lagret sa att vi kan ga och kopa lunch for just nu svalter jag.. klockan ar halv 2 och jag har inte atit sen 7 :(

Igar stannade hela Australien upp for nagon minut. Hastlopp 1a tisdagen (?) i November varje ar. Kallat Melbourne cup tror jag! I Melbourne ar det till och med rod dag. Lite val att ta i for att ca 24 hastar ska springa 3 minuter typ..

Ikvall ska jag ut och aka motorcykel med Russ! OCh igar kollade vi nar dem spelade cricket. Hangde inte riktigt med men joda, det var val en... fin.. sport?


BILDER

Sitter pa huvudkontoret och smyger.. Lagger upp en massa bilder har men gor det i smyg sa att ingen blir sur, man vet ju aldrig..! Sa nu finns det bilder i flera av de gamla inlaggen! Looooki look!


31 oktober STEVE IRWING ZOO

En bild pa mig och familjen Irwing, vi har alltid varit sa bra kompisar :')
Traffade en trott kanguru pa rygg (!!) och fick mata och klappa. Traffade koalor, en med bebis pa magen som ni ser och fick aven klappa koalorna! Den bruna ormen ar samma sort som grannarna sett.. Ja varldens nast farligaste!! Den gigantiska latsas krokodilen (som ater upp mig!), det sags att det finns en san stor.. Forhoppningsvis inte i Cairns nar jag ska dit! Sista bilden forestaller fagelskrammor som barnen ska gora eller nagot. Kandes mer som gravar for alla som inte tog sig forbi krokodilerna eller nagot annat farligt djur som fanns dar!

RSS 2.0