7 NOVEMBER

Mitt lilla gladjerus over pengarna var inte sa fruktansvart nodvandigt. Det var mina pengar som jag redan visste att jag hade, alltsa inget mer.


Har i alla fall overlevt ett flyg till. Ar i Cairns, kom i gar!

Borjade med en kopp te vid stranden vid Palm Cove. Begav hos hem, gudars vilket hus! En tugga mat och sedan in till stan for att mota upp lite vanner till familjen. Inne pa stallet vi begav oss till var det lite.. annorlunda! Namligen gaykvall.. Kande oss lite udda dar vi satt vi varat bord och at pommes och drack drinkar! Lite udda att titta pa gubbar utkladda till tanter i kort kljol och klackar flirtandes med andra man! Eller 75 ariga gubbar i bogiga byxor strosandes omkring. Eller bara lesbiska tjejer, som manga sag ut som man, ta pa varandras brost. Men hade ju i alla fall nagot att titta pa. Drack nan rom och cola som absolut inte var rom och cola. Men nagot australiensiskt som smakar rom och cola, typ! Tog en svang in pa casinot och sedan hem igen.

Idag har vi varit pa krokodilfarm. Akte bat och foraren matade krokodilerna bredvid baten. Riktigt spannande! Fick aven veta att man far ca 7000kr for en ganksa liten krokodils skinn. Taskigt.

Till middagen kom ett par vanner till Jamie och Deb over. Damen ska jag resa med i veckan! Kanns bra, hon var rolig och pratade mycket!

Nej jag maste verkligen ta mig en kiss. Finns nagon liter att tomma! Mumma, adjoken!


Kommentarer
Postat av: Ante Ohlsson

Underbart att du har det bra, hälsa Jamie o hans familj så gott, längtar efter dig / Kram Pappa

2010-11-08 @ 07:45:24
Postat av: Josefin

- Vad härligt! :D Ja jag har planerat att åka och jobba där till hösten innan jag läser vidare :)

2010-12-26 @ 10:49:06
URL: http://jossiepossie.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0