VÅRVÄDER

Gud vilket härligt vårväder det är ute! Är överlycklig över att jag tog mig upp tidigt imorse och kom iväg på pumpen. Tog en snabb men härlig promenad när jag kom hem så nu är jag pigg och har en hel dag framför mig. Något som typ..aldrig.. händer. Det brukar vara ungefär nu jag kliver upp. Men de dagar jag väl kommer upp i tid uppskattar jag det verkligen!

Ikväll har Olivia lyckats dra med mig ut, eller ja hon kommer lyckas. Så det är ju.. kul! Tydligen ska vi på "trash-runda" som Olivia fint kallar det. Som jag har förstått det omfattar trashrunda memento, daltons och Irish (som tydligen inte längre heter Irish?!) 3 ställen som jag inte alls tycker om. Så får väl se hur det kommer gå, inte direkt den rundan som lockar mig känner jag.

Jag har förövrigt hittat en lägenhet som jag älskar. Billig hyra och centralt precis vad jag letar!!! Dock ligger utgångspriset på 695 000........... Men det kan väl inte vara någon mer än jag som vill ha den?! Alltså borde priset sjunka till typ.... ett mer rimligt pris?

Måste bara lägga upp en bild på snön förra vinter. Allt för att visa hur mycket mer sommar än vinter det är nu! Och eftersom det nyss var vinter måste det betyda att det JÄVLIGT snart är sommar!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0